Glödlampor

Posted by admin on May 13, 2014
Uncategorized

Det kan vara väldigt svårt att veta vad man ska ha för typ av lampa nu för tiden. Det finns ju en hel del att välja på och det kan vara lite smått jobbigt känner jag men det är ju bara att läsa på lite och testa så kan man kanske komma fram till vilken man vill ha. Jag hade förut glödlampor men nu har jag faktiskt gått över till led lampor och det tror jag var ett väldigt bra beslut. Jag gillar verkligen mina led lampor för de ger ett så himla behagligt ljus så man blir helt glad i kroppen. Förhoppningsvis väljer fler led lampor istället för vanliga lampor för de är ju mycket miljövänligare och jag tror att det kan vara ganska så bra att tänka på det sättet nu gällande allt som man köper. Jag brukar i alla fall tänka att jag ska sätta miljön i det första rummet.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City