Pool inomhus

Posted by admin on February 26, 2014
Uncategorized

Jag är inte så glad över att det har blivit så kallt på senaste tiden. Det är väl okej att det är kallare just när man är ute och så, jag gillar faktiskt snö och is. Det är kul att vara ute och leka i snön och det är alltid kul att åka skridskor. Jag önskar bara att det var så att man kunde bada på vintern. Man kan ju bada i isvak, jag vet att det är många som gör det och sedan går in i en bastu och har sig. Visst kan jag basta men jag avskyr verkligen kalla temperaturer så jag skulle absolut inte tycka att det var skönt att bada isvak. Då sitter jag mycket hellre hemma i min pool från poolkungen och tar det lugnt, jag har ju en sådan tur så att jag har en pool inomhus, kan ni tänka er?

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City