Inga problem i pool

Posted by admin on January 29, 2014
Uncategorized

Jag har alltid varit rädd för havet så jag har aldrig velat bada i det. När jag var liten så brukade min familj ofta åka ut till havet för att bada. Jag vågade dock aldrig hoppa i, jag vet inte riktigt varför det är så. Jag kunde ju simma för det hade jag gjort en hel del i vår pool från svenskapoolfabriken. Då känns det ju superkonstigt att jag inte ville bada i havet. Jag är dock fortfarande rädd för havet och jag tror att det har att göra med att jag är rädd för att strömmar ska föra mig långt ut i vattnet och att jag ska drunkna. Det är ganska många som är rädda för vatten så det här är ju ingenting nytt men jag känner ändå att det är lite lustigt just för att jag inte har några problem att bada i en pool, jag får helt enkelt öva bort rädslan.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City